Imobiliare Valea Prahovei
Editorial

România, blonda de pe Facebook

La doar zece ani de când am lăsat în urmă secolul vitezei şi la vreo doi-trei ani de când marmota învelea ciocolata în staniol, probabil că universul e la fel de mare, dar sigur lumea noastră e tot mai mică, încât eu, personal – un hommo domesticus de zi cu zi – mă tem că, în curând, va încăpea într-un folder. Azi nu mai e suficient să te trezeşti, ca să trăieşti. Dacă nu te conectezi, nu contezi…, eşti un fel de autist de ultimă generaţie într-o comunitate cu refresh permanent, resoftată ancestral pentru o viaţă aflată la doar un click distanţă.
În mediul acesta fecund până la căutarea fericirii, nu ştiu dacă România e prima blondă platinată online, dar ştiu că ţâţele sale sunt naturale, cu sfârcurile tari ca două piscuri carpatice. Asta dacă nu cumva poza e trucată…
În rest, ar fi de gintă latină şi ar avea şi câteva vestigii în acest sens, jură pe… albastru de Voroneţ că e creştin ortodoxă, se mândreşte cu Delta Dunării şi cu cimitirul vesel de la Săpânţa şi, de la George Enescu încoace, îi place şi muzica. Sora sa mai mică, Moldova, trece drept nelegitimă, aşa încât o putem considera ca fiind singură la părinţi. Şi, din păcate, nu are nici prea mulţi prieteni pe care să-i invite pe la ea.
E soarta eternei şi fascinantei Românii cu cont deschis pe Facebook – în speranţa unui ulterior sejur all inclusive de socializare face to face – de un ministru ce poartă în rucsac slipul haute couture al turismului mioritic.
Am trăit s-o văd şi p-asta, fir-aş al Dracu(la) Land! Adrian RADULESCU

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co