Actualitate

Roadele pământului

Weekend-ul dedicat roadelor pământului şi bunătăţilor preparate în casă a fost încheiat cu succes la Câmpina. În paralel, timp de două zile, trecătorii au putut să voteze cea mai frumoasă poză înscrisă în concursul „De toamnă”.
Fotografiile respective au fost prezentate alături de cele din cadrul expoziţiei Ioanei Preda. Votul a fost unul cât se poate de corect exprimat, dat fiind faptul că pozele nu erau înscrise în concurs decât cu numărul de participare, fără numele realizatorului.
Cea mai frumoasă fotografie, cele mai frumoase culori de toamnă, imaginea care i-a încântat cel mai mult pe cei care au vizitat în weekend centrul municipiului a fost surprinsă de Camelia Danielescu din Ploieşti. Se pare că numărul 8, cel pe care l-a avut în concurs, a fost cu noroc pentru ea, strângând 48 de voturi. „Vizitatorii au votat pe parcursul a două zile. Câştigătoarei i se cuvine un coş cu bunătăţi în valoare de 250 de lei”, a declarat Gabriela Anghel, responsabil cu organizarea manifestării.
Toate fotografiile înscrise în concurs au atras atenţia oamenilor pentru că toamna este, prin definiţie, un anotimp plin de frumos…

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co