Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Rezerviştii se ţin în formă

Consilierul câmpinean Marian Dulă, colonel în rezervă, a participat la un concurs militar aplicativ organizat de Asociaţia Rezerviştilor din Achern – Germania.
Probele de concurs au constat într-un marş de 9 km prin munţii Pădurea Neagră şi într-o repriză de tragere cu pistolul şi carabina. „Ne-am adunat la un poligon de tragere acoperit, cu zonă de agrement, şef de poligon fiind un subofiţer rezervist, angajat al unui club sportiv de tir. După prezentarea mea, s-a explicat traseul şi regulile marşului. Au fost 13 mărşăluitori. Unul dintre ei măsurase şi cronometrase traseul, cu câteva zile înainte. Au fost 9 km. Am avut o haltă de 20 min. Traseul a străbătut zone de munte pe alei asfaltate, betonate sau cu pietriş. Uneori erau poteci prin pădure, pe scurtături. Am făcut aproape trei ore, abătându-ne pe la două obiective interesante (o staţie de apă din 1892 şi o intrare de mină părăsită). La sosirea la locul unde urma să facem picnic, ne aşteptau soţiile şi copiii. Mai târziu, într-un cadru oficial, am înmânat atenţii preşedintelui şi asociaţiei”, a povestit Marian Dulă.
În cadrul întâlnirii respective, a urmat tragerea, cu carabină şi pistol Bereta 9 mm. Consilierul Marian Dulă a lansat o invitaţie membrilor Asociaţiei Rezerviştilor din Achern, care au promis că o vor onora cât de curând.
Carmen NEGREU

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co