Actualitate

Reprezentanţă la Shanghai

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Prahova se dovedeşte a fi în continuare un actor important pe scena economică a judeţului Prahova.
Instituţia prahoveană derulează multe proiecte pe fonduri europene în ceea ce priveşte recalificarea şi formarea profesională a şomerilor, dar şi cursuri pentru tinerii întreprinzători. În plus, târgurile de prezentare a meşteşugarilor sau a serviciilor de tot felul s-au impus la Ploieşti tot anul trecut şi în continuare Camera de Comerţ pregăteşte şi alte evenimente de acest gen. “Patru proiecte externe, dintre care trei Leonardo şi unul Erasmus, şi zece proiecte făcute pe fonduri structurale, din care două se vor termina anul acesta”, a spus directorul CCI Prahova Maria Ciobanu.
În luna ianuarie, Camera de Comerţ a deschis la Shanghai, unul dintre cele mai importante oraşe ale Chinei, o reprezentanţă economică. Relaţia cu partenerii chinezi este una de tradiţie în Prahova, dar se speră că aceasta va fi şi mai strânsă, cu atât mai mult cu cât China nu a fost atinsă deloc de criza economică şi a devenit a doua putere economică a lumii. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co