Actualitate

Inventivitate pentru salvarea afacerii

Cum vremurile pe care le trăim nu sunt deloc uşoare şi fiecare îşi urmăreşte propriul interes, în Câmpina, o întrebare actuală cu substrat economic este „Cine apucă să transporte călătorii de la gara Poiana Câmpina în interiorul municipiului?”

Taxiurile au locul lor bine stabilit, microbuzele la fel. Doar că atunci când soseşte vreun tren, ofertele sunt variate. Cum îşi apără firma de transport Eliro afacerea? Apelează la transbordare, la podul de la Poiana. „Nu suntem mulţumiţi pentru că ne lasă aici la pod, trebuie să trecem dintr-o maşină în alta. Acum… pentru noi care nu avem bagaje e mai uşor, dar pentru cei care vin de la tren… gândiţi-vă! Cred că nu e normal. Abia te-ai urcat în maşină, cobori, apoi urci iar…”, au spus călătorii. Cei mai în vârstă sunt foarte deranjaţi de noua metodă. De la gară merg cu un microbuz până la pod, apoi acolo îi aşteaptă o altă maşină în care trebuie să se urce ca să ajungă în Câmpina.

Cum zic unii că merge treaba
„Taximetriştii nu respectă legea taximetriei şi opresc în staţiile de autobuz, cheamă călătorii cu formula „Haideţi la Câmpina cu doi lei, ca la maxi-taxi” şi, fiind cinci sau şase taxiuri în gară, pleacă pe rând înaintea microbuzelor noastre, opresc la pod, iau persoanele, nu pun aparatul de taxare şi pleacă în oraş. Ca o soluţie de moment am ales această variantă de transbordare, care este total legală; noi facem asta doar ca să ne protejăm afacerea”, a declarat administratorul firmei de transport Eliro, Nicolae Manasia. Firma care are maxi-taxi-urile a făcut mai multe reclamaţii la Primăria Poiana Câmpina pentru ca autorităţile să ia măsuri cu privire la problemele transportului în zonă, dar nu au primit încă un răspuns. Taximetriştii nu au vrut să declare altceva în afară de faptul că sunt deranjaţi de modul de parcare al microbuzelor în staţia de la pod pentru că nu au vizibilitate. În rest, pentru moment, niciuna dintre tabere nu va schimba modul de lucru. D. R.

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co