Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Reparaţii pe DN1

Şoferii care vor tranzita în următoarea perioadă Valea Prahovei trebuie să se înarmeze cu răbdare.
Se lucrează pe Drumul Naţional 1, la intrarea în localitatea Sinaia.

Deşi nu a trecut niciun an de la ultima asfaltare, pe principalul drum european al ţării, au apărut deja gropile. Reparaţiile majore vor fi făcute pe porţiunea de pod din faţa Colegiului Mihail Cantacuzino.
La începutul lucrărilor, şoferii erau destul de optimişti, iar cele câteva minute de stat în coloană nu nemulţumeau pe nimeni. „Trebuie făcut, pentru că este un pod care se deteriorează destul de repede din cauza camioanelor de mare tonaj”, a spus Mihai Aurel. Unii dintre şoferi au fost de părere că mai bine s-ar lucra noaptea, pentru a evita formarea de coloane în trafic.

Traficul din week-end,
spaima şoferilor
Dacă în cursul săptămânii se circulă rezonabil, în week-end coloana de maşini s-a întins până la Posada, iar cei prinşi în trafic au făcut mai bine de o oră până la Sinaia. Nervii tuturor au fost întinşi la maxim, iar comentariile destul de vehemente. „Aş vrea să ştiu de ce în România durează atât de mult să repari câteva gropi. Am văzut în străinătate un pilon de pod ridicat într-o săptămână, iar la noi durează luni întregi până se asfaltează câteva gropi”, a spus unul dintre şoferii blocaţi la doar doi paşi de casă. Potrivit declaraţiei oficialilor de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, lucrările de reparaţie vor dura două luni, timp în care circulaţia în zonă se va desfăşura pe un singur sens. C. B. u

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co