Actualitate

Dalkia, calitatea sistemului de termoficare

Dalkia, furnizorul celei mai ieftine gigacalorii din România, a susţinut săptămâna trecută conferinţa „Sistemul Centralizat de Termoficare din Ploieşti: 50 de ani de CET Brazi şi 7 ani de Dalkia Termo Prahova”.

Cel mai mare operator privat de termoficare urbană, Dalkia pune accent pe calitate la un preţ accesibil. „Trebuie ştiut că SACET angajează cam 50.000 de persoane care lucrează direct în aceste reţele de încălzire. La acestea se adaugă 100.000 de furnizori, de subcontractori şi, în plus, aceştia se pot înmulţi cu trei. Sunt aproximativ 450.000 de oameni care trăiesc în, din şi prin aceste reţele de încălzire în România. Vedem că este un patrimoniu extrem de important”, a spus administratorul unic Dalkia Termo Prahova, Gilles Humbert.
„Proiectul Dalkia este un proiect de succes. Cred foarte mult în ajutorul pe care aceştia ni-l pot oferi şi în reacţiile pe care le au cu raportare la fiecare reacţie de fapt. Am trecut două crize ale gazului cu un ajutor financiar din partea Primăriei, din partea Consiliului Local, dar şi cu o susţinere financiară, fără discuţie, din partea Dalkia România, care a ajutat Dalkia Termo Prahova, astfel încât ploieştenii să nu simtă în niciun fel problemele”, a declarat primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici.
Municipalitatea intenţionează să îi aibă în vedere şi pe cei care locuiesc la case, care plătesc aceleaşi impozite, dar nu primesc niciun fel de ajutor din partea Primăriei. „Vorbim de subvenţie pentru cei care locuiesc la case. Ani de zile aceştia nu au făcut decât să se uite la oamenii de la blocuri care beneficiau de subvenţiile la căldură, de ajutor”, a mai spus Andrei Volosevici. Mulţumiri societăţii Dalkia a adus şi prefectul judeţului. „Avem cel mai mic preţ la gigacalorie, lucru care nu ar fi putut fi realizat fără efortul depus de către Dalkia, în a investi, a se apleca spre solicitările şi cerinţele cetăţenilor. Pentru toate acestea mulţumesc companiei şi echipei de conducere”, a declarat prefectul judeţului Prahova, Adrian Dobre. Din 2004, Dalkia Termo Prahova pune accent pe serviciile de calitate pe care le oferă ploieştenilor, astfel încât va demara un nou proiect. „Până la sfârşitul lui octombrie vom merge din uşă în uşă, vom vizita şase mii de familii să le explicăm cum să utilizeze mai eficient energia,” a spus administratorul unic Dalkia Termo Prahova, Gilles Humbert.
Premiile şi diplomele acordate acestei societăţi, prezentate la conferinţă, certifică rezultatele pe care le are şi încurajează economia. Diana ROMAN

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co