Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Repararea pasajelor subterane din Bulevardul Bucuresti costa 1,2 milioane de euro

Primăria Municipiului Ploiești estimează la aproximativ 1,2 milioane de euro fără TVA (echivalentul a 5,45 milioane de lei) lucrările de consolidare și de modernizare a celor două pasaje subterane destinate pietonilor aflate sub Bulevardul București, într-o zonă cunoscută pentru numărul mare de accidente petrecute în ultimii ani.

Municipalitatea estimează că până la finalul lunii iunie vor fi deschise ofertele firmelor care se vor arăta interesate să participe la acestă procedură simplificată de achiziție, lansată în SEAP pe 31 mai.

Conform caietului de sarcini, firma care va câștiga procedura de achiziție va fi obligată prin contract ca în termen de 10 luni (patru luni pentru proiectare și restul de șase pentru execuția lucrărilor) să finalizeze tot ceea ce presupune consolidarea și modernizarea celor două pasaje subterane.

Pe lângă serviciile de proiectare, execuția lucrărilor vizează, printre altele, desfacerea straturilor căii de rulare de deasupra pasajului (de pe bulevard) până la structura de rezistență, realizarea unei plăci de suprabetonare, hidroizolație cu materiale moderne.

În ceea ce privește interiorul pasajelor, mai întâi este nevoie să se evacueze apa și să fie adunate gunoaiele și produsele petroliere, să se dezafecteze plăcile de pe pereți și instalația de iluminat. Ulterior, se va trece la consolidarea pereților, la refacerea căii din pasaj, a sistemului de colectare și de evacuare a apelor din pasaj, realizarea unui nou sistem de iluminat și de monitorizare video, precum și la refacerea scărilor și montarea unor uși de acces.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co