Cultura

Recital în familie

Sâmbăta trecută, în cadrul Stagiunii Muzicale 2012 de la Buşteni, organizată de Muzeul Naţional „George Enescu” – Bucureşti, a avut loc, la Centrul Cultura „Aurel Stroe”, un nou,  „Recital în familie”. Mădălina Paşol, la pian, şi fratele său Cătălin Paşol, la violoncel, au oferit o seară de muzică deosebită, prin prestaţia artistică şi prin repertoriul compus din lucrări de Chopin, Rahmaninov, Constantin Dimitrescu, Bela Bartok, Arvo Pärt şi Astor Piazzolla.
O impresie aperte a făcut Mădălina Paşol, reîntoarsă în ţară, după ce a trăit 17 ani în Germania, cu un bogat palmares concertistic pe mari scene din Germania, Franţa, Suedia, Italia, Polonia, Estonia, Japonia şi, desigur, România şi care s-a remarcat şi sâmbătă seara prin virtuozitatea, forţa dar şi sensibilitatea interpretării la pian solo, a unor lucrări de Chopin şi Rahmaninov.
Sâmbăta viitoare, 07 iulie, de la ora 18.30, va fi o nouă seară muzicală frumoasă la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, cu „Arii şi duete” din opere cu tenorul Nicolae Simonov, soprana Elena Stancu şi pianista Inna Oncescu. În program, lucrări de Vivaldi, Händel, Bach şi Mozart.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co