Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Procente pentru înstăriţi

E din ce în ce mai greu să trăieşti bine – cine are proprietăţi mai multe, are şi impozit suplimentar de plătit. La Câmpina, a fost stabilită perioada de bonificaţii.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sfârşitul săptămânii trecute, purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpina a anunţat modificările survenite la plata impozitului pe clădiri, pentru persoanele din localitate, în conformitate cu Legea nr. 571/2003 cu modificările şi completările ulterioare. „Începând cu data de 2 iulie 2010, persoanele fizice care au în proprietate două sau mai multe clădiri datorează un impozit pe clădiri majorat, după cum urmează: cu 65% pentru prima clădire în afara celei de la adresa de domiciliu, cu 150% pentru a doua clădire în afara celei de la adresa de domiciliu, cu 300% pentru a treia clădire şi următoarele în afara celei de la adresa de domiciliu”, a declarat Mariana Pătraşca.
Toate diferenţele datorate de persoanele fizice sau juridice sunt obligatoriu de achitat până pe 31 decembrie. Există, totuşi, şi o veste bună pentru persoanele fizice şi aceasta constă în faptul că, dacă îşi achită integral impozitul recalculat până pe data de 31 septembrie, beneficiază de o bonificaţie de 10%. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co