Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Prins cu aparatură furată

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii din Băicoi au identificat principalul suspect al spargerii comise  în cursul lunii noiembrie la Casa de Cultură Băicoi.

Din verificările polițiștilor a rezultat faptul că este vorba despre Nicu F., în vârstă de 26 de ani, din localitate, care în perioada 25 – 29 noiembrie a pătruns în sala de spectacol a clădirii Casei de Cultură din Băicoi sustrăgând aparatură electronică (un mixer, două amplificatoare sunet, un CD Player, amplificator sunet şi lumini, un Radio CD), în valoare de aproximativ 15.000 de lei. Infracţiunea a fost comisă pe timpul nopţii. În timpul cercetărilor, oamenii legii au efectuat o percheziţie la domiciliul suspectului, unde au fost depistate şi ridicate toate bunurile reclamate ca fiind furate. Bărbatul nu a recunoscut comiterea faptei, declarându-le polițiștilor că aparatura a fost cumpărată de el.
Inițial, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, în sarcina sa reţinându-se comiterea infracţiunii de furt calificat. Ulterior, Nicu F. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Daniel Radu.
Cercetările sunt continuate pentru administrarea probatoriului necesar în vederea tragerii la răspundere penală a învinuitului, precizează polițiștii. A. R.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co