Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Primarul Adrian Dobre, chemat in instanta pentru calomnie de PSD si ALDE

Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, este chemat în judecată de organizațiile prahovene ale PSD și ALDE, care îl acuză că ar fi distribuit informații nereale despre aceste partide, către populație, folosind în acest scop antetul Primăriei Municipiului.

Concret, organizațiile prahovene ale celor două formațiuni susțin că, în perioada 18 – 20 mai 2018, Dobre a distribuit prin oraș fluturași în care afirma că PSD și ALDE, prin consilierii lor locali, au blocat acțiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare din municipiu, pe care edilul șef a încercat să le grăbească prin decretarea stării de urgență la nivelul Ploieștiului.

În acțiunea pe care o vor depune la Judecătoria Ploiești, cele două formațiuni susțin că fluturașii distribuiți prin oraș de primar au avut ca scop “dezinformarea populației și denigrarea gravă a Partidului Social Democrat și Alianței Liberalilor și Democraților”.

PSD și ALDE susțin că nu este adevărat că Adrian Dobre nu a putut decreta starea de urgență din cauza blocajului din Consiliul Local făcut de cele două parte (PSD și ALDE au majoritatea în Consiliul Local al Municipiului Ploiești), deoarece, “conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 21/2004, starea de alertă se dispune de către primar, cu aprobarea prefectului”.

În atare situație, pretinderea nereală a faptului că, din cauza celor doua partide politice (PSD+ ALDE) nu s-a putut declara stare de alertă este una denigratoare menită a atrage indignarea populației față de cele două partide, producând astfel grave prejudicii de imagine acestora”, se arată în documentul semnat de Cristian Ganea, preşedintele PSD Ploieşti, şi George Pană, preşedintele ALDE Ploieşti.

Reprezentaţii PSD-ALDE vor depune la Judecătoria Ploieşti o cerere de chemare în judecată împotriva lui Adrian Dobre, acesta fiind acuzat de calomnie şi solicitându-i-se daune morale în valoare de 1 leu, alături de publicarea în trei ziare naţionale, pe cheltuiala primarului, a sentinţei din proces.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co