Turism

Preţuri mici în staţiuni

Oferte de nerefuzat pentru turiştii care merg, în această perioadă, în staţiunile de pe Valea Prahovei.

Aflaţi în extrasezon, hotelierii încearcă să atragă turiştii cu preţuri tot mai mici, dar şi cu servicii de calitate. Astfel, o cameră la un hotel de trei stele a ajuns să coste aproape jumătate din preţul practicat în perioadele de sărbători.
„Luna mai este una de extrasezon, deşi timpul este ca pentru sezon, tarifele, însă, sunt pentru o perioadă când mişcarea turistică este mai redusă. Avem tarife speciale, unul de cazare la hotel pleacă de la 50 de lei şi poate ajunge şi mai sus, dar depinde de numărul de nopţi şi, bineînţeles, facem referire la această perioadă de până la începutul vacanţei. Practic, sunt cele mai mici preţuri”, a declarat Marius Seceleanu, director de marketing la un hotel de pe Valea Prahovei.
Nici administratorii pensiunilor nu s-au lăsat mai prejos. După valul de turişti care şi-au petrecut minivacanţa de 1 Mai pe Valea Prahovei, acum, camerele sunt pregătite pentru turiştii de weekend şi cei care închiriază mai mult de trei zile primesc una gratis. „Cu toate că celelalte preţuri cresc, la turism au scăzut. Avem şi camere duble cu 50 de lei şi chiar cu o vedere superbă, către masivul muntos”, a declarat Pandeluţ Râpeanu, proprietarul unei pensiuni.

Avantajos
Turiştii care se află, deja, la munte sunt surprinşi de preţurile mici, dar şi de calitatea serviciilor. În plus, ei spun că sunt norocoşi că au prins o vreme excelentă. „În această perioadă, preţurile sunt foarte bune, oamenii sunt foarte primitori şi confortul…, nici nu mai vorbim de confort, că îl cunoaştem de mulţi ani… Suntem mereu bine primiţi”, a spus un turist aflat în Buşteni. „În fiecare an ne-a plăcut la munte, preţurile sunt acceptabile, chiar mici, vremea este superbă… Noi venim aici de câţiva ani şi ne place extraordinar de mult”, a declarat un alt turist.
Iar dacă încă nu v-aţi hotărât unde să petreceţi weekend-ul viitor, ar fi bine să vă grăbiţi: vremea este foarte frumoasă, cu temperaturi de aproape 25 de grade, numai bună pentru plimbări uşoare în aer liber sau drumeţii montane.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co