Turism

Preţuri mai mici la echipamente şi cazare

Aveţi de gând să petreceţi o vacanţă la munte, însă vă este teamă că preţurile sunt mari? Ei bine, aflaţi că a început sezonul reducerilor, iar zăpadă este din belşug. Veţi scoate mai puţini bani din buzunar la cazare, la centrele de închirieri şi la orele predate de instructorii de schi.

Tarifele în toate staţiunile de pe Valea Prahovei s-au diminuat considerabil, spre bucuria turiştilor care au ajuns la sfârşitul săptămânii în staţiuni. De exemplu, preţul unei ore de schi a scăzut de la 90 de lei la 60 de lei, iar la centrele de închirieri, clientul nu mai plăteşte 35 de lei pentru o pereche de schiuri, ci 25 de lei.
„Din păcate, iarna ne-a cam ocolit în acest sezon şi numărul turiştilor a scăzut în ultima lună. M-am gândit că o reducere la lecţiile de schi este bine venită pentru toată lumea. Din fericire a şi nins, dar şi numărul cererilor pentru ore a crescut semnificativ, mai ales în weekend. Îi aşteptăm în continuare pe turişti pe pârtie, deoarece menţinem tarifele mici, adică între 50 şi 60 de lei”, a spus monitorul Dragoş Stanciu.
Patronii unităţilor de cazare au tăiat şi ei din preţuri, iar reducerile ajung până la 20% faţă de aceeaşi perioadă a lunii trecute.
Pachetele includ diverse facilităţi şi micul dejun, iar tarifele pentru un weekend la hotelurile de trei stele care practică reduceri, sunt cuprinse între 250 lei şi 300 lei.
„Am avut foarte muţi clienţi la finalul săptămânii. Ne-a ajutat şi vremea deoarece, spre bucuria turiştilor, a nins. Noi am început să tăiem din preţuri, iar telefoanele în recepţii au început imediat să sune. Aproape toate camerele au fost pline şi deja avem solicitări pentru următorul weekend”, a precizat administratorul unei unităţi de cazare, Mihaela Sofian. La finalul săptămânii, gradul de ocupare pe Valea Prahovei a ajuns la 80%. Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co