Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Gratuitate pentru turişti la instalaţiile din Buşteni

Sute de turişti au făcut o escapadă la munte special pentru a sărbători Dragobetele pe omăt. În staţiunea Buşteni, oaspeţii au avut parte şi de o surpriză: accesul liber pe toate instalaţiile.

Administraţia locală din Buşteni i-a invitat pe toţi românii să sărbătorească ziua iubirii la poalele Bucegilor. Turiştii au răspuns „prezent”, aşa că pe 24 februarie a fost forfotă mare atât pe pârtie, cât şi în parcul de distracţii, deoarece accesul a fost liber pe tot domeniul Kalinderu. Dacă de Valentine’s Day s-au oficiat căsătorii pentru o zi şi s-au eliberat certificate de căsătorie în aer liber, de Dragobete cuplurile de îndrăgostiţi şi cei care nu şi-au găsit încă jumătatea au avut parte din nou de surprize. „La Buşteni, a fost petrecere mare de Ziua Îndrăgostiţilor la români. M-am gândit să ofer gratuitate la toată lumea, de la prima oră până la închiderea instalaţiilor. M-am bucurat să văd foarte mulţi îndrăgostiţi pe pârtie şi la instalaţiile din fun park. Buşteniul a fost luat cu asalt de Dragobete şi am ţinut să îndemn toate cuplurile pe care le-am întâlnit, să se iubească mult”, a precizat primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin.

Fiecare s-a distrat cum a vrut
Dacă împătimiţii sporturilor de iarnă au schiat în voie, ceilalţi turişti s-au înghesuit la tobogan şi pe snow tubbing. „Am auzit că avem gratuitate peste tot şi m-am gândit să-i fac o surpriză iubitei. Apreciem gestul primăriei Buşteni şi anul viitor vom fi prezenţi tot aici de Dragobete”, a spus turistul Marian Tomiţă. Surprizele pentru turişti nu se opresc aici. Toate doamnele şi domnişoarele au primit de Dragobete mărţişoare şi flori pe pârtia Kalinderu, de la reprezentanţii administraţiei locale. Pe 8 martie, de Ziua Femeii, staţiunea va organiza o petrecere în cinstea sărbătoritelor. A. A.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co