Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Expoziţie cu mărţişoare la Centrul Cultural Carmen Sylva

O impresionantă expoziţie cu mărţişoare, felicitări şi picturi a fost deschisă la Centrul Cultural Carmen Sylva din Sinaia. Toate lucrările poartă semnătura copiilor înscrişi la cercul de desen al instituţiei.

Zeci de mărţişoare colorate au fost prezentate cu mândrie de micuţii artişti părinţilor şi prietenilor. Timp de o lună şi-au pus imaginaţia la încercare şi au lucrat la confecţionarea lor, iar rezultatul a fost de-a dreptul impresionant. Alături de mărţişoare au fost expuse mai multe felicitări pictate, dar şi desene care au avut ca temă primăvara. Toate doamnele prezente la eveniment au primit în dar câte un mărţişor, dar şi un spectacol surpriză, susţinut de tinerii care iau lecţii de muzică şi dans la Centrul Cultural Carmen Sylva. „Această expoziţie este de fapt un La Mulţi Ani spus toate doamnelor şi domnişoarelor din Sinaia. Este începutul primăverii şi copiii de la cercul de pictură au modelat împreună profesorii şi referentul responsabil de curs aceste mărţişoare. Nici micuţii care iau lecţii de dans şi muzică nu s-au lăsat mai prejos şi au oferit un spectacol extraordinar. S-a depus foarte multă muncă pentru această expoziţie, însă copiii sunt răbdători, creativi şi noi ne bucurăm că vin aici pentru a crea lucruri minunate pentru ei şi pentru mamele lor”, a precizat directorul Centrului Cultural Carmen Sylva, Anca Hogea. Expoziţia va rămâne deshisă până la jumătatea lunii martie.
Sinăienii şi turiştii sunt aşteptaţi să admire zilnic lucrările tinerilor artişti la Centrul Cultural Carmen Sylva, iar intrarea este liberă.  A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co