Actualitate

Preşedintele a petrecut la munte

Preşedintele României, Traian Băsescu, a împlinit duminică 61 de ani şi a ţinut să sărbătorească alături de cei mai buni prieteni şi colaboratori, în staţiunea Sinaia, la Castelul Foişor, departe de ochii curioşilor.

Petrecerea preşedintelui a început în avans, chiar de sâmbătă seara, într-o discreţie absolută, cei mai mulţi invitaţi au încercat să evite întâlnirile cu presa la intrarea în curtea castelului. Nu au scăpat, însă, de ochiul vigilent al cameramanilor TV personaje politice cum ar fi Dorel Onaca, Adriean Videanu, Gheorghe Falcă sau Anca Boagiu.

Felicitări în serie
Petrecerea preşedintelui nu s-a terminat, însă, sâmbătă noapte. În cursul zilei de duminică, el a avut parte de alţi invitaţi cel puţin la fel de discreţi. După ce i-au urat toate cele bune şi i-au dus cadouri pe măsura evenimentului, aceştia au părăsit incinta Castelului Foişor – foarte bine camuflat de copacii din jur-, pe o poartă mai puţin cunoscută, ferită de privirile trecătorilor. Printre aceştia s-au numărat fiica cea mare a preşedintelui, Ioana, care a plecat odată cu Elena Udrea şi soţul acesteia, Dorin Cocoş, urmaţi la scurt timp de fostul secretar în Ministerul Turismului şi Dezvoltării George Nastasia. Fiica cea mică, Elena Băsescu, a lipsit de la Sinaia, însă a postat duminică, pe contul său de Twitter, o fotografie în care este alături de tatăl său. Imaginea în care apar cei doi este acompaniată de un mesaj: “La mulţi ani tati!”. A. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co