Invatamant

Premii pentru elevii talentaţi de pe Valea Prahovei

Bucurie mare în rândul elevilor de la unităţile de învăţământ din staţiunile montane de pe Valea Prahovei, care au participat la concursurile organizate de Clubul Rotary. Jurizarea lucrărilor s-a încheiat şi au fost anunţate picturile şi fotografiile câştigătoare.

Concursurile de desen şi fotografie organizate de Clubul Rotary Valea Prahovei au ajuns la final, iar în fiecare şcoală din Sinaia, Buşteni şi Azuga au fost anunţaţi câştigătorii şi premiile obţinute. Copleşiţi de emoţie, tinerii povestesc că au muncit mult la realizarea lucrărilor ce au avut ca temă „Centenar Hotel Palace Sinaia”. Nu se aşteptau să câştige, mai ales că mulţi sunt la prima experienţă de acest gen. În afară de felicitările primite, elevii şi liceenii vor fi răsplătiţi de organizatori şi cu premii substanţiale în bani. „Am participat la concursul de pictură şi a fost foarte distractiv să desenez. Mi-a făcut plăcere să realizez pe hârtie hotelul, deoarece este o clădire foarte importantă pentru Sinaia. Cu această ocazie am aflat şi câteva amănunte din istoria monumentului. Am pictat cu multă pasiune şi m-am bucurat foarte mult când am aflat că am câştigat menţiunea la acest concurs”, a spus eleva Şcolii Principesa Maria din Sinaia, Ana Reşcanu.

Premii consistente
Asociaţia Clubul Rotary Valea Prahovei a acordat la concursul de desen 18 premii, iar la cel de fotografie 11. Atât cei care s-au clasat pe primele trei locuri, cât şi cei care au obţinut menţiuni, vor fi răsplătiţi pentru talentul lor cu premii în bani. „Aşa cum am promis, la sfârşitul lunii martie a fost făcută selecţia finală atât din partea juriului constituit din sponsorii acestei ediţii, membrii Rotary şi participanţii cu voturi pe site-ul asociaţiei noastre. Avem, în acest moment, 29 de copii care au fost selecţionaţi pentru a fi premiaţi atât la concursurile de desen, cât şi de fotografie, iar valoarea totală a premiilor este de 5.100 de lei”, a precizat reprezentantul Asociaţiei Clubul Rotary Valea Prahovei, Mihai Totpal.  Câştigătorii celor două concursuri vor fi premiaţi în cadrul unei festivităţi speciale organizate în Sinaia, la hotelul care aniversează 100 de ani pe 14 aprilie, începând cu orele 16.00. Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co