Actualitate

Pregătiri pentru reabilitarea Bulevardului Carol I

SE-PREGATESC-PT-CENTRU-2Străzile adiacente bulevardului central din Câmpina au intrat într-un program de reabilitare susţinut. Autorităţile vor să rezolve această problemă, pentru a putea ataca principala arteră de circulaţie din municipiu.

Câmpinenii au tot aşteptat ca administraţia locală să aibă grijă şi de străzile adiacente Bulevardului Carol I. „Se circulă greu. Sunt bordurile astea, mai sunt şi maşini parcate. Mergem pe mijlocul străzii. Dar este bine că se face”, a declarat una dintre persoanele mai în vârstă care trecea pe Strada Ana Ipătescu. „Într-adevăr, este o lucrare bună din partea Primăriei. Se ştie că mergeam numai prin hârtoape şi gropi. Nu numai cu autoturismele, ci şi pe trotuare”, a mai spus un câmpinean care locuieşte în zonă. Numai că, puţini ştiu că asfaltarea străzilor care mărginesc centrul municipiului are ca scop tocmai închiderea Bulevardului Carol I şi refacerea lui în totalitate.

Plan de urbanism
Există în plan şi un concurs de arhitectură, în urma căruia ar trebui refăcută zona centrală. Nu se va face acest lucru în 2010, pentru că nu sunt fonduri suficiente, dar edilii locali sunt convinşi că faţa municipiului se va schima total. „Ne pregătim pentru bulevardul central, dar acolo există o singură problemă. Avem un concurs de arhitectură, prin care dorim să găsim cea mai bună soluţie de modernizare, pe porţiunea cuprinsă între Strada Toma Ionescu şi spital. Restul bulevardului va fi modernizat în stil clasic”, a declarat primarul Horia Tiseanu.
Câmpinenii trebuie să ştie că, deşi banii nu sunt foarte mulţi, în bugetul pe anul în curs au fost prinse sumele pentru efectuarea unor studii de fezabilitatea necesare reabilitări Bulevardului Nicolae Bălcescu şi a arterei principale, de la spital în sus, către cartierul Câmpiniţa. R. N.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co