Sport

Precizia Breaza – CSM Câmpina 2-3 (2-0)

Duminica trecută, s-a disputat partida amicală dintre Precizia, echipa ce deține prima poziție în seria Vest a Ligii B Prahova, şi CSM Câmpina, una din fruntașele primului eșalon fotbalistic prahovean.
Pe o vreme nu tocmai propice fotbalului, cu ger și un strat subțire de zăpadă, pe stadionul din parcul central al orașului Breaza, acolo unde nu cu multă vreme în urmă a trăit clipe de glorie Tricolorul Breaza, echipa Precizia a început mai bine jocul și a condus cu 2-0, prin reușitele lui Șovăială și Cojocaru, dar gruparea câmpineană a revenit spectaculos și după ce a egalat (au înscris Stroe și Negreanu) a preluat conducerea (3-2), prin golul marcat de Olteanu. Rezultatul ce s-a menținut până la final.

Echipele aliniate
Precizia Breaza: Herescu – Brânzea, Cârstei, Soreanu, Florin Voinea, Duricu, Dumitru, Bădărău, Cojocaru, Urdea, Șovăială. Pe parcursul reprizei secunde, antrenorii Cornel Vasilescu și Robert Istrati au mai folosit următorii jucători: Daniel Voinea, Constantin, Boroş, Pădurice, Nica, Adrian Pavel și Dinoiu.
CSM Câmpina: Lepădatu – Gânju, Georgian Radu, Beju, Zăpodeanu, Budileanu, Ilioiu, Dârstaru, Vintilă, Hromei, Negotei. Au mai fost utilizati: Boşilcă, Adrian Burchi, Grigoraş, Stroe, Marius Mihai, Negoiasă, Negreanu, Olteanu și Blanc.
Antrenori: Ion Burchi (principal) și Robert Stoica (secund).  Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co