Sanatate

Cu gândul la dorita promovare

►CSM Câmpina îşi va relua pregătirile pe 16 ianuarie, cu gândul la ţelul declarat de accedere în eşalonul fotbalistic superior.

Evenimentele petrecute în pauza competiţională pot face din gruparea câmpineană o favorită certă la promovarea în Liga a III-a. Venirea lui Bogdan Onuţ pe banca tehnică este o mutare interesantă, fostul jucător petrolist putând fi cel care să aducă nu doar succesele, ci şi spectacolul în jocul echipei. Pentru asta, nu trebuie să lipsească întăririle şi deja câţiva fotbalişti noi sunt anunţaţi ca făcând parte, pe viitor, din lotul CSM-ului. Marius Vişan (fost la Fortuna Brazi), Valentin Sandu (fost la Farul Constanţa), Vali Bunea (fost la AFC Brebu), Gică Bărăgan (fost la Unirea Urlaţi) şi Ionuţ Neagu (jucător care a trecut şi pe la Petrolul Ploieşti), sunt cei care se vor alătura lotului din 16 ianuarie şi vor începe readaptarea la efort, înainte de plecarea în cantonament. În ceea ce priveşte jocurile amicale, pe care le aşteaptă toată lumea, dar mai ales fotbaliştii, dornici să se întâlnească cu mingea, pe program sunt trecute partide cu Gloria Buzău şi Viitorul Axintele.
Aşa cum am menţionat, obiectivul CSM-ului este promovarea, dar a rămas în actualitate subiectul unei eventuale fuziuni între această echipă şi cealaltă formaţie câmpineană, Unirea, deja ajunsă în Liga a III-a. Cele două echipe îşi vor disputa şi în retur jocurile de pe teren propriu pe Stadionul Rafinăriei din municipiu. Poate o nouă promovare să aducă şi împlinirea acestei idei.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co