Actualitate

Politia intra in forta in pietele de la Hale si din Mihai Bravu

Polițiștii Secțiilor nr. 1 și 4 din municipiul Ploiești au organizat acțiuni în zona de competență pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din activitatea de comerț, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică și a celor care încalcă normele rutiere.

Așadar au fost verificați 23 de agenți economici și 12 producători agricoli și au fost controlate 17 autovehicule. Pentru neregulile depistate oamenii legii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.220 lei, și au confiscat bunuri (aranjamente florale, țigarete, băuturi alcoolice etc.), în valoare de 4.022 lei.

La una din societățile verificate polițiștii au descoperit că administratorul acesteia oferea spre comercializare produse alimentare expirate, precum și 1.360 de țigarete, încălcând normele legale în domeniu.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de comercializare de produse alterate. Atât produsele expirate, cât și țigaretele au fost ridicate în vederea cercetărilor, fiind, totodată, aplicată și o sancțiune contravențională, conform legii.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co