Actualitate

PNL are un nou membru in Consiliul Local Ploiesti

PNL are un nou membru în Consiliul Local Ploiești, după ce, la sfârșitul lunii iunie, consilierul local liberal Paulica Drăgușin a demisionat.

În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului, desfășurată astăzi, a fost validat noul consilier din partea PNL, Constantin Grigore.

Decizia Paulicăi Drăgușin de a demisiona a fost luată după ce a izbucnit un scandal din cauza proiectului care viza regulamentul legat de terasele de vară.

Fosta consilieră a fost practic obligată să-și dea demisia pentru că a votat altfel decât i-a cerut-o partidul.

Paulica Drăgușin a fost nevoită să renunțe la funcția de consilier local în contextul scandalului legat de terasele de vară din municipiu. În prealabil ea a fost propusă pentru excluderea din Partidul Național Liberal, fiind obligată să demisioneze din rândurile formațiunii.

Astfel, în timpul şedinţei Consiliului Local din data de 30 mai, Drăgușin a votat „pe invers” față de colegii din PNL, votul ei fiind decisiv pentru trecerea proiectului teraselor de vară, în varianta pe care PSD-ALDE o susținea de multă vreme.

Concret, Paulica Drăgușin a votat atunci noul regulament pentru terase, alături de colegii de la PSD și ALDE, în condițiile în care liberalii ceruseră prorogarea proiectului de hotărâre, pe motiv că această propunere trebuie analizată mai bine. La acea dată, social-democrații au catalogat gestul consilierului local drept un „accident”.

Precizăm că, în condițiile în care proiectul de regulament privind funcționarea teraselor nu ar fi fost votat, ploieștenii nu ar fi avut posibilitatea – pentru cine știe cât timp – să se adăpostească de caniculă sub umbrela unei terase de vară.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co