Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ploiestiul va avea o strategie privind locurile de parcare

Ploieştiul se confruntă din ce în ce mai mult cu lipsa locurilor de parcare, în condiţiile unei creşteri fără precedent a numărului autovehiculelor înmatriculate în judeţ.

Problema a captat de mult atenţia municipalităţii, care a lansat deja o licitație pentru desemnarea unei societăți care să realizeze o strategie cu privire la parcările din oraș.

Obiectivul principal pe care municipalitatea intenţionează să îl atingă prin intermediul strategiei constă în identificarea zonelor unde se constată o cerere mare de locuri de parcare. Se are în vedere ca ulterior să fie realizate mai multe tipuri de parcări.

Se speră totodată ca această strategie să aducă şi o soluție de tarifare corectă. O variantă în acest sens ar consta în păstrarea duratei de ședere maximă de 3-4 ore în zonele comerciale /afaceri. În acest fel, navetiștii nu îşi vor mai putea lăsa autoturismele în acele parcări, iar spațiile respective vor putea fi folosite de mai multe ori pe zi de cumpărători și de cei care ne vizitează oraşul în interes de afaceri.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co