Actualitate

Ploiesti: Eveniment amuzant dedicat persoanelor cu diabet

Primăria Municipiului Ploiești și Asociația Diabeticilor din Prahova organizează cea de-a doua ediție a evenimentului “The Fun Ride”, mâine, 22 septembrie 2018, o cursă de amuzament, care va consta într-o plimbare cu bicicletele prin municipiul Ploiești.

Derulată sub motto-ul „Pedalăm prin Ploiești ca să învingem diabetul și obezitatea”, acțiunea are ca scop promovarea mersului pe bicicletă ca mijloc eficient de luptă împotriva obezității și a diabetului pentru tineri.

“THE FUN RIDE” reprezintă un proiect de implicare activă în viața municipiului Ploiești, prin care se dorește să se atragă atenția asupra importanței și necesității mersului pe bicicletă și a sportului în general asupra sănătății noastre, prin reglarea glicemiei, prevenirea diabetului, prevenirea și tratarea obezității și a hipertensiunii arteriale.

Startul plecării în această cursă va avea loc la ora 10.00,din parcarea situată între Palatul Culturii și Palatul Administrativ Ploiești, traseul urmând a fi următorul: Bulevardul Republicii, Piața Mihai Viteazul, McDonalds, Cablul Romanesc, până în parcarea Ploiești Shopping City, cu întoarcere pe același traseu, după o pauză de aproximativ 2 ore, timp în care vor fi organizate concursuri cu bicicleta pentru copii/tineri de către Ploiești Shopping City.

De asemenea, în parcarea dintre Palatul Culturii si Palatul Administrativ Ploiești, precum și în parcarea de la Ploiești Shopping City, vor fi amenajate corturi, unde, între orele 9.00 și 12.00, cei interesați își vor putea măsura gratuit glicemia, tensiunea arterială și greutatea corporală.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Ploiești spune DA pentru sănătatea TA, ediția a doua” și este finanțat de Primăria Municipiului Ploiești.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co