Actualitate

Ploiesti: dosare penale intocmite pentru nereguli constate la agenti economici

Polițiști din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au desfășurat, astăzi, o acțiune în zona pieței Halele Centrale și într-un centru comercial din municipiu, pentru identificarea și sancționarea persoanelor care efectuează acte de comerț ilicit, precum și a conducătorilor de autovehicule care încalcă normele rutiere.

Au verificat 25 de agenți economici, iar pentru neregulile constatate au aplicat opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.200 lei și au confiscat bunuri de 3.721 lei. Au constatat trei infracțiuni de comercializare de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată și o infracțiune de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Astfel, au fost depistate două femei și un bărbat care ofereau spre vânzare 43 parfumuri și încălțăminte inscriționate cu însemnele unor mărci fără a deține pentru acestea certificat de conformitate eliberat de firma producătoare sau reprezentanții acestora pe teritoriul României.

Celor trei le-au fost întocmite dosare penale, iar bunurile în cauză au fost ridicate în vederea cercetării.

O altă femeie a fost depistată oferind spre vânzare articole pirotehnice. Și acesteia i s-a întocmit dosar penal și au fost ridicate în vederea cercetării mai multe artificii. Femeia a fost sancționată și contravențional, întrucât nu poseda documente de proveniență pentru marfa deținută la punctul de lucru.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co