Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ploiestenii, invitati sa predea deşeurile electrice si electronice in centre de colectare

Ploieştenii care doresc să scape de echipamentele electrice şi electronice vechi pot face acest lucru, în perioada 16 – 20 aprilie, într-un mod organizat, în două centre de colectare provizorii amenajate la Complex Nord și în fața Halelor Centrale.

Acest lucru este posibil datorită campaniei “Orașe Curate – Ploiești”, destinată colectării echipamentelor electrice și electronice uzate şi organizată de Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, în colaborare cu Asociația Ecotic, Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, S.C Rosal Grup S.A. – sucursala Ploiești și  Ministerul Mediului.

Invitaţia este adresată tuturor ploieștenilor care doresc să predea la centrele de colectare echipamente electrice uzate, cum ar fi: casetofoane, camere video, cuptoare cu microunde, frigidere, mașini de spălat etc.

Deșeurile provenite din echipamentele electrice și electronice sunt periculoase pentru mediul înconjurător deoarece dețin substanțe toxice, care pot pune în pericol oamenii, flora și fauna.

În Municipiul Ploiești există și un punct de colectare fix, care își desfășoară activitatea și în afara acestei campanii, respectiv cel din strada Ștrandului (depozitul și coloana auto), ce  funcționează de luni până vineri, între orele 09.00-16.00.

Pentru colectarea de la domiciliu a echipamentelor voluminoase ploieştenii sunt rugaţi să sune, în perioada 16-20 aprilie, la numărul de telefon 0244.546.627. Pentru fiecare deșeu predat (minim 5 kg cumulate) se vor acorda premii instant, în limita stocului disponibil.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co