Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ploiesteni, pregatiti-va sa admirati autoturisme de epoca!

Dragi ploieşteni, fiţi gata să asistaţi la startul ediţiei din acest an a raliului maşinilor de epocă, care debutează astăzi, în faţa Palatului Culturii din oraşul nostru!

Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Clubul Vehiculelor de Epocă, organizează, în perioada 27-28 aprilie 2018, etapa I din Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice – OLD CARS RALLY PRAHOVA 2018.

În cadrul evenimentului participă 40 de echipaje, care vor pilota autovehicule fabricate între anii 1938-1991. Startul se va da astăzi, peste mai puţin de două ore, din zona situată între Palatul Administrativ și latura sudică a Palatului Culturii, concurenții urmând a se reîntoarce în același loc mâine, 28 aprilie, la ora 16.00.

Festivitatea de premiere va avea loc în aceeași zi, la ora 19.00.

Competiția OLD CARS RALLY – PRAHOVA 2018, desfășurată conform normelor internaționale, este un eveniment sportiv de tip raliu de regularitate. Acest gen de evenimente se desfășoară în etape, pe baza timpilor și a vitezei medii impuse. Traseul este pe drumuri publice si participanții sunt obligați să respecte cadrul rutier în vigoare. Viteza medie pe etapa este specificata în Road book (maxim 50 km/h). În această competiție sunt admise automobile istorice (peste 30 de ani de la fabricația automobilului respectiv) cu certificare de vehicule istorice.

Echipajele vor fi formate din pilot și copilot. Dacă în automobil un echipaj dorește să primească și alte persoane, în limita locurilor din cartea de identitate a vehiculului, acest lucru se poate face cu aprobarea strictă a directorului de concurs, cu respectarea regulilor de siguranță rutieră și achitarea cheltuielilor suplimentare generate de persoanele în plus. Clasificarea echipajelor se va face în baza timpilor și penalizărilor înregistrate.

 

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co