Actualitate

Ploaia torentiala a facut ravagii in comuna prahoveana Bătrâni

Ploile torențiale care s-au abătut asupra mai multor zone ale județului Prahova au făcut prăpăd, joi după-amiază, în comuna Bătrâni.

Pâraiele din localitate s-au umflat atât de mult încât au rupt malurile, au inundat străzi și curți, iar câteva punți și podețe au fost luate de ape.

Locuitorii au privit neputincioși la efectele potopului. Dacă sunt conștienți că nu este vina primăriei că a plouat atât de mult, oamenii reproșează însă edililor din localitate că nu au făcut nicio lucrare pe albia râului, care sa reducă viteza apei.

Primarul comune susține că a început deja demersurile pentru rezolvarea problemelor cauzate de viitură.

El a confirmat faptul că apele au luat un pod pe care îl adusese un cetățean care are o fabrică de săpun. Mai exact, a explicat primarul, era o platformă, mai sus existau niște lemne depozitate, le-a luat apa și au dărâmat podul propriu zis.

O altă problemă menționată de edil este în satul Poiana Mare, respectiv o alunecare de teren din 2015, care vine de pe un versant și împinge gârla spre drum. Ploaia de acum a rupt din drum aproximativ cinci metri, lăsând practicabilă doar o porțiune de încă cinci metri.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co