Actualitate

Pliante cu capuse: Adrian Dobre spune ca se doreste denigrarea lui

Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, consideră că răspândirea în oraş a pliantelor cu chipul său năpădit de căpuşe nu reprezintă neapărat un demers venit din partea vreunuia dintre partidele politice care alcătuiesc majoritatea în Consiliul Local Ploiești, dar nici nu respinge în totalitate ipoteza că lucrurile ar sta astfel.

În opinia edilului şef al municipiului, este vorba despre „o încercare de denigrare, o tentativă de manipulare a ploieștenilor, într-un moment în care, după cum se știe, ne îndreptăm spre rezolvarea acestei probleme”.

“Am constatat că, la Ploiești, unii duc lupta politică până la un astfel de nivel, la care dezinformarea, denigrarea și minciuna sunt folosite frecvent”, spune Adrian Dobre.

Locuitorii municipiului Ploiești au găsit, luni seara, în cutiile poştale, pliante ale căror protagonist este primarul Adrian Dobre. Flyerele au fost puse şi pe parbrizele unor autoturisme.

Pe o față a pliantului se află imaginea primarului Dobre năpădit de căpușe, precum şi textul “Invazia căpușelor”.

Pe verso este o imagine a unui loc de joacă pentru copii barat cu roșu însoțit de textul ”Invazia căpușelor. Copiii nu se mai pot juca în parcuri”, ca un avertizare către părinţi că parcurile nu mai sunt un loc sigur pentru cei mici, din cauza insectelor.

Flyerele au apărut în oraş după ce Primăria oraşului anunţase că a fost identificată soluţia pentru rezolvarea problemei căpuşelor din oraş.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co