Actualitate

Banda de proxeneti destructurata: 22 de suspecti audiați

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat, în această dimineață, zece percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism.

Cu această ocazie, 22 de persoane au fost aduse la sediul I.P.J. Prahova, în vedea audierii și continuării cercetărilor.

Totodată, de la domiciliile vizate de percheziții polițiștii au ridicat sume de bani (totalizând 10.000 de lei și 1.000 de euro), bijuterii, bastoane cu electroșocuri, telefoane mobile, precum și alte bunuri care au fost utilizate în activitatea infracțională.

Perchezițiile au fost efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, opt dintre descinderi având loc în municipiul Ploiești, iar celelalte două, în municipiul Galați.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna mai a.c., persoanele bănuite ar fi racolat mai multe tinere, pe care le-ar fi determinat să practice prostituția, după ce, în prealabil, ar fi stabilit relații de prietenie cu ele.

Acestea din urmă își identificau clienții, fie prin intermediul unor anunțuri online, fie în mediul stradal.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co