Actualitate

Pentru un viitor mai curat

Premieră la Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Prahova, unde a fost organizat primul seminar pe tema conservării energiei şi a protejării mediului înconjurător.

Seminarul, intitulat “Managementul deşeurilor pentru un viitor mai curat” a avut loc săptămâna trecută, a fost organizat cu sprijinul unor companii specializate în servicii şi tehnologii de mediu şi a constituit un cadru profesionist de prezentare a celor mai moderne tehnologii şi utilaje pentru reciclarea deşeurilor. “Este un parteneriat deosebit de important realizat de către CCI Prahova şi o firmă performantă din România în acest domeniu, care adoptă un concept foarte modern atât în ceea ce priveşte colectarea cât şi reciclarea deşeurilor. Au o experienţă mare, care vine atât din ţară cât şi din ţările foarte avansate. Pentru ţara noastră, astfel de proiecte sunt o gură de oxigen, mai ales că România are mult de recuperat pe acest segment, faţă de normele impuse de Uniunea Europeană”, a declarat preşedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu.

Atingerea țintelor
“Firma noastră vine cu soluţii şi echipamente atât pentru agenţii economici, cât şi pentru autorităţi, în ceea ce priveşte gestionarea eficientă a fluxului de deşeuri, atât menajere cât şi industriale. Acest lucru reprezintă, în viziunea noastră, posibilitatea de valorificare şi, implicit, contribuţia la atingerea ţintelor de reciclare şi valorificare asumate de către ţara noastră, prin aderarea la comunitatea europeană”, a declarat George Pascal, reprezentantul uneia dintre firmele participante. În cadrul seminarului a mai fost atinsă, de asemenea, şi tematica tratării solurilor şi a nămolurilor contaminate, epurarea apelor, producerea compostului pentru care se caută soluţii viabile. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co