Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Apel umanitar pentru Japonia

Campania “Ajutor pentru Japonia”, iniţiată de către Crucea Roşie Română continuă. Începând de săptămâna trecută, au fost puse la dispoziţia cetăţenilor, de către firmele de telefonie mobilă şi fixă din ţară, trei numere de telefon unde cetăţenii pot face donaţii, fără a se perceapă TVA.
“Au fost obţinute mai multe numere de telefon unde se pot face donaţii în euro. Este vorba despre numărul 0 900 900 012, unde se pot dona doi euro sau 0 900 900 010, pentru zece euro. De asemenea, există un număr scurt – 879 – ce poate fi folosit pentru sms-uri, cu o valoare de doi euro. Până în prezent, Crucea Roşie Română a reuşit să colecteze, prin cele două conturi deschise la începutul lunii, 91.235 de mii de lei”, a declarat directorul Crucii Roşii – Filiala Prahova, Gabriela Rădulescu.
Sumele colectate astfel vor fi utilizate de către Crucea Roşie din Japonia  pentru susţinerea ajutorului de primă necesitate, asta însemnând amenajarea unor adăposturi temporare, restabilirea furnizării apei potabile şi a facilităţilor sanitare, precum şi oferirea de asistenţă medicală şi suport psihologic populaţiei afectate de tragicele evenimente petrecute în urmă cu câteva săptămâni. M. B.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co