Actualitate

Pentru copii, pentru tineri!

fundatia-zalmoxes-3Centrul Cultural pentru Tineret Câmpina. Locul unde copiii care consideră că au aptitudini în ceea ce priveşte muzica au fost aşteptaţi pentru a dovedi că aşa este. Şi au venit. Au cântat, au dansat, au arătat că pot.
Florin Predescu, cel care conduce Fundaţia Zamolxes, vrea să organizeze în fiecare lună astfel de evenimente. Tinerii merită… aşa crede el!
„Aşa este! Începând cu această seară, organizăm o serie de spectacole lunare pentru promovarea tinerelor talente din Câmpina. Sunt deja opt tineri care vor să cânte şi alţi zece care vor să danseze. Şi ca interesul acestora pentru artă, muzică, dansul special să fie cât mai mare, avem şi nişte invitaţi speciali: Titu şi trupa Five O’ Clock şi pe Bogdan Goage”, a spus Florin Predescu, director Fundaţia Zamolxes.
Cei care sunt la început de drum în ceea ce priveşte cariera muzicală, au avut parte şi de prezenţa unor „hodorogi”, aşa cum s-a autointitulat Bogdan Goage: „O idee extraordinar de bună!… E bine că se întâmplă aşa ceva, e bine pentru cei mici, în primul rând, iar pentru noi, ăştia mai hodorogi, că venim şi mai învaţă şi ei ceva de pe la noi…”
Tituş Constantin: „În zilele noastre, de acum, li se oferă mai multe şanse. Dispun de echipament audio mult mai profesional decât dispuneam noi acum 15-30 de ani şi, în plus, au mult mai mult acces la informaţie. Internetul le oferă tot ce le trebuie ca să îşi formeze un talent. Încercăm să-i ajutăm! O să le dăm un mic exemplu.” O idee bună, pentru că au nevoie şi de îndrumarea unora care au petrecut mult timp pe scenă.
Tinerii artişti s-au „exprimat” în faţa unui public destul de numeros. Şi o pot face şi de aici încolo, dacă proiectul iniţiat de Fundaţia Zamolxes va avea succesul scontat. Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co