Actualitate

Gratuitate si dupa 1 iulie la transportul in comun pentru pensionarii si elevii ploiesteni

Victorie, în sfârșit! Consiliul Local Ploiești a adoptat, în ședința de astăzi, bugetul Societății Transport Călători Express S.A., ceea ce va permite acordarea și după data de 1 iulie 2018, a gratuității pentru pensionari și elevi.

Proiectul bugetului TCE a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului ca punct suplimentar, deși în convocarea inițială acesta nu era prevăzut. De această dată, la a patra tentativă de adoptare a bugetului societății, proiectul a fost votat, astfel că TCE va primi banii de la primărie.

Dar în forma votată astăzi nu au fost incluse și sumele de banii pentru subvențiile la transport, urmând ca acestea să fie votate în fiecare lună. Consilierii PSD au precizat, în timpul ședinței, că, lunar, Societatea Transport Călători Express S.A. va primi banii pentru subvențiile oferite pentru pensionari și elevi.

La ultima ședință a consiliului în care s-a discutat bugetul TCE, PSD și ALDE s-au opus proiectului, după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care doi angajați TCE vorbesc despre furturile din societate. Aceasta fusese cea de-a treia tentativă eșuată de adoptare a bugetului societății.

Dacă TCE nu ar fi primit banii de la primărie, de la 1 iulie elevii și pensionarii din Ploiești nu ar mai fi beneficiat de gratuitate pe mijloacele de transport în comun, anunța atunci conducerea societății.

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co