Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pe urmele autorului unei tentative de viol

O tânără de 24 de ani din Ploieşti a constatat pe propria piele că nu poate fi în siguranţă nici măcar în blocul unde locuieşte.
În urmă cu o lună, mai exact de ziua îndrăgostiţilor, fata era cât pe ce să fie violată în propria locuinţă.
Se întorcea acasă ziua în amiaza mare, când pe scara blocului a observat un bărbat. Şi-a văzut mai departe de drum, dar acesta a urmărit-o.
“A pătruns în locuință, în urma ei a venit un bărbat necunoscut, care a pătruns în apartamentul său și a închis ușa de la intrare. Sub amenințarea unui cuțit pe care afirma că-l are asupra lui, i-a solicitat părții vătămate să se dezbrace, spunându-i că intenționează să întrețină raporturi sexuale cu ea. Victima s-a rugat de el și a reușit să-l înduplece, motiv pentru care a renunțat la intențiile sale și, după aproximativ cinci minute, a părăsit apartamentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, inspectorul Daniel Radu.

Portretul robot
Poliţiştii au demarat cercetările, iar din cele relatate de fată au reuşit să întocmească şi un portret robot al suspectului.
Acesta are în jur de 30 de ani, 1,80 m înălţime, constituţie atletică, ten deschis şi ochi căprui. În ziua atacului, avea mustaţă subţire, unită sub bărbie.
Poliţiştii au ieşit, joia trecută, pe stradă, ca să împartă pagini cu portretul robot, în speranța că poate cineva îl va vedea pe bărbatul căutat.
Persoanele care pot oferi indicii ce ar putea ajuta la identificarea şi depistarea suspectului sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă „112” !

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co