Actualitate

Pe DN1, trafic infernal

Trafic de coşmar pe Valea Prahovei. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a început lucrările de asfaltare pe DN1, chiar la sfârşit de săptămână. Şoferii care au avut astăzi drum la munte, s-au văzut nevoiţi să treacă peste un adevărat test al răbdarii. La Buşteni, s-a circulat alternativ, pe o singură bandă de sens, iar coloanele de maşini au depăşit 10 kilometri.
Pe Valea Prahovei, s-a circulat infernal, din cauza restricţiei de circulaţie din Buşteni. Drumarii s-au apucat de treabă pe DN1, în zona staţiunilor, numai că au ales să înceapă lucrările vinerea, când turiştii ajung la munte. Un sens de mers a fost blocat cât timp s-a turnat covor asfaltic, în timp ce, pe celălalt sens s-a circulat alternativ.
Reprezentanţii firmei care execută lucrările pe DN1 spun că nu au făcut altceva decât să respecte dispoziţiile Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.
Muncitorii vor relua lucrările pe DN1 la începutul săptămânii viitoare. Deocamdată se vor asfalta numai gropile de pe  tronsonul Posada – Azuga.
Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co