Actualitate

Paula Selling a cucerit publicul

PAULA-SELLINGO voce divină împletită cu mult bun simţ şi sensibilitate. Aceasta ar putea fi una dintre caracterizările Paulei Selling, artistă care a susţinut un recital la Câmpina, la sfârşitul săptămânii trecute.

După reuşita de acum o săptămână, când, împreună cu Ovidiu Cernăuţeanu, a câştigat selecţia finală naţională a Eurovisionului cu melodia „Playing with Fire”, Paula a venit să le cânte şi să-i încânte pe câmpineni. Însă, a fost mai mult decât o încântare. Concertul pe care artista l-a susţinut la Club Live a fost unul la… superlativ. „Sunt pentru prima oară în concert la Câmpina. Pe aici am mai trecut de câteva ori. În acest club sunt pentru prima oară şi mă bucur că publicul va fi foarte aproape de mine. Am înţeles de la patron că publicul a fost nerăbdător, că biletele s-au vândut imediat”, a declarat Paula Selling.
În ceea ce priveşte selecţia naţională pentru Eurovision, Paula Seling a spus că… a fost mult de muncă. „Ne-am implicat extrem de mult în tot ceea ce a însemnat pregătirea acestui proiect. Am muncit mult, mult, mult şi iată că munca noastră a dat roade”, a declarat artista. Chiar dacă preţul unui bilet nu a fost deloc mic, acestea s-au vândut imediat, dovada fiind mulţimea de oameni prezenţi la concert. Vorba patronului clubului, Liviu Briciu: „Evoluăm! De la trupe mici, la artişti cât mai mari! Până la urmă ajungem la cei mai mari artişti români, şi poate nu numai. Poate că Paula Selling va reuşi să confirme valoarea ei la Eurovision”.
Atmosferă de excepţie
Atmosfera a fost de vis, mai ales dacă ţinem cont şi de un aspect foarte important – înainte şi în timpul concertului fumatul a fost interzis. Oamenii s-au distrat, au cântat şi au apreciat, indiferent de vârstă, sau afinităţi muzicale, calităţile vocale ale artistei. A fost o seară de vis! Paula Selling a demonstrat că nu a câştigat degeaba selecţia naţională a Eurovisionului, având, cu adevărat, o voce extraordinară, cel puţin pentru zona muzicală românească. Şi a mai demonstrat ceva: s-a ţinut de cuvânt şi a venit la Câmpina, chiar şi după momentul în care a aflat că va reprezenta România la Oslo.Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co