Cultura

Actorii din Buşteni au plecat în Franţa

busteni-teatru-1Piesa „Vicleniile lui Scapino” va fi prezentată de tinerii actori ai Casei de Cultură din staţiunea de pe Valea Prahovei publicului francez din Moissy-Cramayel.

Trupa de teatru din Buşteni a plecat în Franţa pentru a-şi demonstra talentul pe scenele instituţiilor culturale. Tinerii vor juca „Vicleniile lui Scapino”, piesă pentru care s-au pregătit intens. Vor să facă o impresie bună pe acele meleaguri şi să-i convingă pe francezi că sunt talentaţi. Nu este pentru prima dată când artiştii de pe Valea Prahovei joacă această piesă, însă până acum nu au mai ajuns în străinătate. „Trupa noastră, printr-un parteneriat între Casa Româno-Franceză, Moissy-Cramayel, oraş înfrăţit cu Buşteniul, Primăria şi Casa de Cultură, a pregătit această piesă. Elevii şi studenţii ne-au reprezentat şi la un concurs naţional organizat anul trecut, dar şi la Săptămâna Culturală, unde au jucat pe scenă cu sala plină. Îi aşteptăm să revină şi să ne povestească impresiile din Franţa”, a precizat directorul Casei de Cultură din Buşteni, Constantin Spurcaciu.
Pe de altă parte, la Buşteni, iubitorii muzicii clasice au asistat, sâmbătă, la un recital de percuţie susţinut de Doru Roman. Sala a fost plină, iar publicul a aplaudat îndelung prestaţia artistului.Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co