Imobiliare Valea Prahovei
Sanatate

Paturi noi la Spitalul Judeţean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a primit, săptămâna trecută, 36 de paturi cu telecomandă de la o clinică din Germania. Acestea vor înlocui o parte a mobilierului aflat în secţiile Neurochirurgie, Cardiologie, Neurologie şi Terapie Intensivă. Este a doua donaţie primită de la clinica germană, după cele 80 de paturi sosite în cea mai mare instituţie medicală din Prahova, nu cu mult timp în urmă. “Ar fi fost înlocuite când am fi avut bani alocaţi în acest sens, numai că, din păcate, nevoile sunt foarte multe pentru un spital, foarte importante sunt toate, dar cel mai important lucru este să acordăm asistenţă medicală pacienţilor, să-i salvăm”, a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, dr. Florin Puşcariu.
Donaţia a fost direcţionată către Spitalul Judeţean din Ploieşti de către doctorul Georg Wagner de la clinica din Passau, persoană care are legături strânse cu meleagurile prahovene.
În urmă cu aproximativ două săptămâni, Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Ploieşti a primit o donaţie de paturi, cărucioare şi aparatură medicală, din partea unei alte instituţii de profil din Germania. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co