Actualitate

Parc de joacă!

parcUnii au… unii nu au! Şi nu este corect. Dacă, în cartierele din zona centrală a municipiului Câmpina, au fost amenajate mai multe locuri de joacă pentru copii, iată că a venit şi rândul cartierelor mărginaşe să vadă cum civilizaţia ajunge şi acolo. „Lucrări de reamenajare a parcului de la Şcoala Generală nr. 3”… Aşa a fost intitulară selecţia de oferte care a avut loc pentru desemnarea unei firme care să transforme un teren aproape viran într-un loc unde copiii din cartierul Voila să se poată juca în voie, fără să mai stea cu frica în sân că ar putea fi loviţi de o maşină.
Mariana Pătraşca, purtător de cuvânt la Primăria Câmpina: „În spatele şcolii pe de Voila va fi realizat un parc de joacă al cărui plan de situaţie cuprinde executarea următoarelor lucrări: realizarea unui teren de baschet în suprafaţă de 511 mp, crearea unui trotuar de 144 mp, montarea de pavaje pentru consolidarea terenului în pantă, amenajarea unei gropi de nisip pentru sărituri, iar terenul de fotbal şi baschet existente vor fi împrejmuite de panouri de plasă galvanizată.”
După finalizarea acestor lucrări, vor fi amplasate şi echipamente de joacă: tobogane, leagăne şi un carusel. Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co