Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cu fântână arteziană – Parcare modernă în Comarnic

parcare-moderna-in-comarnicDe joi, oraşul Comarnic, are prima parcare modernă. În plus, autorităţile au ridicat şi o fântână arteziană, pentru a înfrumuseţa zona. Investiţia a fost inaugurată de reprezentanţii Primăriei, cu fast, în prezenţa localnicilor. După ce a fost tăiată panglica şi s-au ciocnit cupe de şampanie, toată lumea s-a înghesuit să facă poze lângă fântână.
Parcarea a fost realizată chiar în zona centrală a Comarnicului. Lucrările au fost efectuate contra cronometru, deoarece administraţia locală a dorit ca aceasta să devină funcţionabilă vara, atunci când oraşul este luat cu asalt de un număr mare de maşini. „Pentru localitate, era necesară această investiţie din două motive: pentru parcare, dar şi pentru a deschide centrul oraşului. După cum vedeţi, această parcare nu este una simplă. Are şi o fântână arteziană cu flori, cu băncuţe pentru cei care vin la Poştă. Este un început pentru Comarnic”, a declarat Dorian Botoacă, primarul oraşului Comarnic. Conducerea Primăriei spune că are în plan mai multe obiective importante pentru localitate. Autorităţile vor să înfrumuseţeze, în această vară, oraşul prin diferite investiţii utile.
„Fântâna arteziană este foarte frumoasă, chiar deosebită. Tare ne bucurăm, deoarece nu aveam aşa ceva în Comarnic. Şi parcarea este foarte utilă, deoarece cu greu se găsea un loc unde să laşi maşina.”
„Primăria a avut o idee foarte bună. Este o investiţie frumoasă şi ne place. Şi centru oraşului s-a mai înfrumuseţat, iar acum spaţiul este mai mare. Aici, ne putem şi noi, pietonii, relaxa, deoarece sunt flori, băncuţe.”
„Fântâna este superbă. Aveam nevoie şi în Comarnic de aşa ceva. Locurile de parcare chiar erau necesare. Ne bucură faptul că s-au realizat două lucruri bune în oraş: parcarea, dar şi fântâna arteziană.”
„Având în vedere că în oraş nu s-a făcut mai nimic, pot spune că este un început promiţător. Lucrez în centrul oraşului şi mă bucur că am o privelişte mai frumoasă. De asemenea, este bine că s-au gândit şi la rezolvarea problemei locurilor de parcare.” Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co