Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Pachete atractive pentru perioada caldă

pachete-atractive-2Târgul de Turism organizat la Bucureşti înaintea Sărbătorilor Pascale a fost un bun prilej pentru hotelierii de pe Valea Prahovei de a-şi prezenta ofertele în faţa a mii de români și rezultatele bune nu au lipsit.

Concluzia operatorilor a fost că turiştii sunt interesaţi de Valea Prahovei şi caută pachete cât mai atractive, ce conţin diverse gratuităţi şi facilităţi. Deja participarea la acest eveniment a început să dea roade, deoarece tot mai multe persoane sunt interesate să-şi petreacă zilele libere la munte. Totodată, românii sunt cu ochii şi pe ofertele din străinătate. ”Este interes pentru pachetele turistice din ţară, dar şi din străinătate. Sunt turişti interesaţi de vacanţe la munte, de programele sociale, dar sunt şi persoane care caută vacanţe în străinătate. Cred că ar fi bine, atunci când comparăm preţurile din România cu cele de peste meleaguri, să ne gândim la pachetul în sine care înseamnă pentru destinaţii externe transport în plus, costuri legate de viză şi alte cheltuieli. Rezultatele sunt pozitive şi am încheiat contracte cu  multe agenţii. De asemenea, am primit multe solicitări de la turişti şi ne bucurăm că am avut succes la târg”, a precizat directorul unei agenţie de turism hotel, Ciprian Stanciu.
Acum, hotelierii se pregătesc pentru următorul eveniment de profil, ce se va desfăşura la Chişinău. Într-o perioadă de criză, participarea la târgurile de turism însemnă o mai bună promovare a serviciilor oferite. Operatorii spun că românii se gândesc de două ori înainte de a alege o ofertă şi de cele mai multe ori preferă să stea de vorbă faţă în faţă cu cei care le oferă servicii, pentru a afla cât mai multe detalii despre pachetele lansate. A. A.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co