Turism

Luxul, la mare căutare

luxul-la-mare-cautare1Unităţile hoteliere de lux au fost luate cu asalt, în week-end, de sute de turişti. La hotelurile şi pensiunile de cinci stele, totul a fost pus la punct pentru clienţii care au ales să petreacă Sărbătorile Pascale într-un decor deosebit.

Ofertele, deşi piperate, au fost la mare căutare printre cei cu dare de mână. Oaspeţii au fost cazaţi în camere spaţioase cu vedere la munte, jacuzzi în cameră şi room service 24 de ore din 24. Hotelierii spun că în fiecare an tot mai mulţi turişti sunt dispuşi să scoată mulţi bani din buzunar pentru un sejur la cinci stele. „Am oferit serivicii de lux într-o locaţie rafinată şi elegantă. Pachetul lansat pe piaţă a inclus trei nopţi de cazare, cu mic dejun, acces la centrul spa şi un masaj de relaxare pentru fiecare persoană”, a precizat directorul unui hotel de cinci stele, Monica Fluieraş.
Cine are, are…
Patronii unităţilor de lux de pe Valea Prahovei spun că nu duc lipsă de clienţi şi asta pentru că, oamenii cu venituri bune nu au fost atât de afectaţi de criză. Pentru trei nopţi de cazare la cinci stele, turiştii au scos din buzunar 7.000 de lei. Dacă la unităţile de lux, a fost aglomeraţie mare, la cele de două, trei şi patru stele, camerele nu au fost nici pe jumătate ocupate. Operatorii spun că deşi au menţinut preţurile la nivelul celor de anul trecut, au avut cele mai slabe încasări din ultimii şapte ani. „Gradul de ocupare nu a depăşit 50%. Noi ne bazam mult pe tineri, pentru că ei pleacă de acasă şi aleg să petreacă sărbătorile în diferite locaţii. Din păcate, şi ei sunt afectaţi de criză şi au preferat să economisescă banii. Pentru hotelieri, lipsa clienţilor înseamnă costuri mai ridicate şi încasări mai mici”, a declarat consilierul CIPT Sinaia, Paul Popa. Unităţile hoteliere au lansat ofertele de 1 Mai, în speranţa că măcar atunci vor avea parte de mai mulţi clienţi. Ele conţin nopţi gratuite incluse în preţ, acces la centru spa, la piscină şi saună, dar şi spectacole artistice.Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co