Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Organizatiile PSD si ALDE Ploiesti cer demisia primarului Dobre

Organizaţiile PSD şi ALDE Ploieşti solicită, într-un comunicat de presă, demisia primarului Adrian Dobre, apreciind că acesta nu este capabil să gestioneze criza legată de activităţile de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare.

“Primarul liberal al Ploieştiului continuă, în stilul care l-a făcut deja celebru, să fugă de responsabilitate. Edilul aruncă vina pe politică, uitând că Grupul PSD-ALDE din Consiliul Local Ploieşti a votat toate proiectele propuse de către PNL şi de Adrian Dobre, tocmai pentru a nu fi învinovăţiţi că blocăm municipiul”, se arată în comunicat.

PSD şi ALDE afirmă că primarul Adrian Dobre ar fi cel care blochează transformă Ploieştiul “într-un oraş demn de Evul Mediu” şi îl acuză că nu reuşeşte să finalizeze nici măcar un singur proiect din cele pe care le-a promis ploieştenilor în campania electorală.

“În doi ani, Adrian Dobre a demonstrat că este un manager dezastruos, iar nepriceperea lui vine probabil din faptul că niciodată nu a condus o firmă pentru a ştii ce înseamnă să dai la timp salariile sau ca pe 25 ale lunii să plăteşti TVA-ul. Ploieştenii se pot considera înşelaţi de către PNL şi poate că a venit vremea ca liberalii să îl sfătuiască pe Adrian Dobre să renunţe la biroul călduţ de la etajul 3 al Palatului Administrativ. Sau poate că edilul îşi va recunoaşte incapacitatea de a administra Ploieştiul şi va face un gest bărbătesc demisionând, aşa cum ar face-o un politician adevărat!”, se mai arată în comunicatul dat publicităţii de organizaţiile PSD şi ALDE Ploieşti.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co