Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Horia Tecău promovează lectura in randul elevilor

Cunoscutul tenisman Horia Tecău va vizita, mâine, 10 mai, împreună cu echipa Asociației Curtea Veche, elevii Colegiului Național “Jean Monnet” din Ploiești, ocazie cu care le va vorbi acestora despre importanţa pe care o joacă lectura în dezvoltarea individului şi despre cum l-a ajutat pe el lectura în tot ce și-a propus.

Nu în ultimul rând, tenismanul le va explica de ce cărțile și sportul sunt ingredientele secrete pentru o carieră de succes și pentru un drum către un stil de viaţă sănătos şi activ.

În cadrul evenimentului, Horia Tecău va susţine un discurs, iar apoi va face o donaţie de carte, oferind elevilor exemplare din volumul al cărui autor este, “Viața în ritm de tenis”. Apoi, va participa la o sesiune de autografe și la deschiderea atelierelor NARATIV dedicate elevilor instituției școlare.

Astfel, peste 400 de elevi vor participa în cadrul Colegiului Național “Jean Monnet” din Ploiești la o serie de activități, după cum urmează: atelierul “Jurnalistul de poveste”, atelierul “Alice în Țara Minunilor – Povești pe muzică”, atelierul “O mie și una de nopți – Tribunalul personajelor”, atelierul “Robinson Crusoe – Actorie”, atelierul “Mituri romane – Ilustrație de povești”, atelierul “Mituri grecești – Teatru de umbre”, atelierul “O mie și una de nopți – Povești vizuale” şi
conferință dedicată cadrelor didactice și părinților intitulată “Avem nevoie de povești pentru a crește oameni mari”.

Scopul evenimentului este de a-i ajuta pe copii să se angajeze în lectura oricărei povești scrise și de a le îmbunătăți relația cu cititul, oferindu-le o experiență unică și memorabilă care să le stârnească interesul și motivația pentru lectură pe termen lung.

 

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co