Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Organigramă aprobată pentru FOTE 2013

Reprezentanţii oraşelor care găzduiesc Festivalul Olimpic pentru Tineretul European din 2013 s-au întâlnit, săptămâna trecută, la Casinoul din Sinaia.

Autoritățile au pus la punct organigrama cu persoanele care se vor ocupa de invitați, de sportivi și probele pe care ei le vor susţine.
La discuţii au fost prezenţi şi membri ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), dar şi două persoane cu experienţă în sporturile de iarnă.
După mai multe dezbateri, organizatorii au numit, în cadrul întâlnirii, şi directorul sportiv al competiţiei.
„Cel care ocupă această funcţie este, de fapt, persoana care va coordona competiţia. Am stabilit de comun acord cu ceilalţi ca Dan Măluşelu să fie director sportiv. L-am văzut  la Olimpiada de la Vancouver şi este un tip dedicat sporturilor de iarnă şi îndeplineşte şi o caracteristică importantă: este genul de voluntar care se implică mult într-un astfel de post. N-am vrut să aducem un director sportiv din Bucureşti, deoarece trebuie să fie un om al zonei, dedicat acestor sporturi”,a precizat secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu.

Totul e sub control
Organizatorii festivalului au declarat că sunt în grafic cu lucrările care se derulează pentru festivalul din anul 2013 în Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Râşnov şi Braşov. În total, costurile pentru toate investiţiile din cele şase localităţi, se ridică la 65 milioane de euro.
Probele sportive din cadrul evenimentului olimpic sunt schi alpin, biatlon, schi fond, hochei, patinaj şi sărituri.
La Festivalul Olimpic al Tineretului european sunt aşteptaţi peste 1.700 de sportivi din 42 de ţări europene şi 300 de persoane din staff-ul participanţilor.  A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co