Actualitate

Orăşelul copiilor

oraselul-copiilor-5Iarna a venit şi la Câmpina şi, o dată cu ea, şi micile bucurii care pot fi oferite copiilor. Administraţia locală a pus în practică o idee mai veche, astfel încât este primul an în care cei mici se pot bucura de un orăşel al copiilor. În parcul „de la soldat” micuţii se pot juca în zăpadă, se pot încălzi cu un ceai sau, spre bucuria lor, se vor „lupta” cu o clătită uriaşă. În acest timp, părinţii şi bunicii pot savura o cană de vin fiert.
„La Câmpina o să avem două instalaţii de joacă, nişte căluşei şi un carusel şi, pe lângă acestea, noi am amplasat acolo şi şase căsuţe de lemn unde se vând: vată de zahăr, floricele de porumb, vin fiert şi ceai, pentru cei care îngheaţă şi, nu în ultimul rând, vom avea turtă dulce şi kurtos kalacs. Dacă este loc, acolo se vor găsi şi ornamente de Crăciun şi jucării, tot ce credem noi ca ar fi bine să fie pregătit pentru copii”, a declarat Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina.
Vată de zahăr, turtă dulce sau vin fiert, toate acestea vă vor face Crăciunul mai frumos. Dacă acest orăşel îşi va atinge scopul de a fi gazdă bună pentru pitici, anul viitor surprizele vor fi şi mai multe. Aşadar, de la mic la mare, toţi sunt aşteptaţi să se distreze!
Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co