Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Coadă la sare

floricon-1Câmpinenii ar trebui să fie mulţumiţi de modul în care au fost deszăpezite străzile din municipiu. Aceasta este părerea lui Florin Constantinescu, patronul firmei care se ocupă cu înlăturarea zăpezii de pe arterele de circulaţie. Directorul a mai spus că s-a lucrat non stop, că maşinile nu au intrat nici un moment în curte şi că, la un moment dat, a fost nevoie de sprijinul echipajelor de poliţie pentru ca maşinile de deszăpezire să poată intra pe anumite străzi. Un lucru care a îngreunat activitatea celor de la Floricon Salub a fost cel legat de maşinile oprite pe marginile străzilor.
„Eu cred că majoritatea câmpinenilor ar trebui să fie, fără lipsă de modestie, mulţumiţi de ceea ce s-a făcut. Nu cred că se poate reproşa că sâmbătă noapte, de la ora 22 până dimineaţă la 6:30, a stat vreun utilaj al firmei Floricon în curte. Toate au fost la deszăpezire, toate au alergat toată noaptea, pentru că a nins extraordinar de mult şi permanent şi dovada cea mai bună este că, la un moment dat, poliţia a intervenit şi ne-a ajutat, mergea în faţa noastră ca să reuşim să pătrundem mai bine pe anumite străzi”, a declarat Florin Constantinescu.
Prea multă zăpadă într-un timp prea scurt! Un lucru care a făcut ca firma care se ocupă cu deszăpezirea să consume mai mult material antiderapant decât era aşteptat. Aşa că, mai multe maşini au plecat către Slănic, pentru a aduce sare. Şi stau la coadă de trei zile.
Florin Constantinescu: „Nici la ora actuală o parte dintre maşini nu au venit de la Slănic. Sunt la rând, am înţeles că mai au peste 80 de maşini în faţă şi sperăm ca mâine dimineaţă să intrăm şi noi la rând la sare. Niciodată nu am mai consumat atât de mult material antiderapant într-un timp atât de scurt.”
Pe majoritatea străzilor din Câmpina se poate circula, în acest moment, în condiţii destul de bune. Mai sunt şi zone pe unde utilajele cu lamă nu au putut să intre.Relu NISTOR

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co