Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Oportunităţi în turism

În staţiunea Buşteni s-a desfăşurat prima întâlnire având ca temă “Destinaţia turistică Valea Prahovei şi oportunităţile oferite de implementarea Sistemului de Turism Local”.

La evenimentul desfăşurat în sala Centrului Cultural “Aurel Stroe” au participat oameni de afaceri care îşi desfăşoară activitatea în domeniul turistic pe Valea Prahovei, reprezentanţi ai Fundaţiei “Amfiteatru”, ai Centrului Regional de Resurse în Turism (CRRT) Buşteni şi ai Clubului Rotary. În cadrul întâlnirii au fost dezbătute teme referitoare la implementarea unui nou concept în ceea ce priveşte dezvoltarea turismului pe Valea Prahovei. “Este vorba despre dezvoltarea durabilă a turismului în termenii şi condiţiile care sunt expuse în tendinţele europene şi internaţionale pentru următorii 15 ani, respectiv trecerea de la turismul de masă, la turismul individual, un turism mai adresat, mai subiectiv, către fiecare nevoie a turistului care vine în zona noastră, şi idea de a avea o promovare comună în ceea ce priveşte localităţile de pe Valea Prahovei. Totodată să promovăm conceptual de destinaţie turistică – Valea Prahovei”, a declarat directorul CRRT Buşteni, Mihai Totpal.

Oaspeţi de prestigiu
Invitatul special al serii a fost Paolo Grigolli, director al şcolii de Management în Turism a Universităţii Trento din Italia, care a susţinut o expunere referitoare la tendinţele principale în turismul internaţional şi la rolul managementului destinaţiei turistice. Discuţiile au avut ca scop, însă, şi dezvoltarea turismului la nivel local în fiecare dintre staţiunile de pe Valea Prahovei. “Am avut bucuria să constatăm prezenţa în sală a multor oameni de afaceri şi persoane interesate să se implice în acest proiect. Administraţia locală şi organizaţiile de profil au fost destul de implicate şi sunt alături de noi în toate acţiunile pe care le desfăşurăm”, a declarat directorul CRRT, Mihai Totpal.
Centrul Regional din Busteni, în colaborare cu Primăria Buşteni şi Fundaţia Amfiteatru vq continua organizarea unor astfel de întâlniri, scopul principal al acestora fiind acela de a promova cât mai bine turismul la nivel local pe Valea Prahovei şi găsirea de noi soluţii de atragere a turiştilor, atât  a celor din ţară, cât şi a celor din străinătate. Adi BURCEA

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co